130909: Helgens raw food kaker

Lørdagens konfirmasjon er vel overstått. Og det gikk så bra. Konfirmantene var strålende fornøyd. Og det var vi også. Søndag kveld var jeg så utrolig sliten - og veldig lettet. Jeg la meg ned for å hvile litt i halv ni-tiden da småbarna la seg. Og jeg våknet ikke før i dag tidlig klokken 7. Helt uthvilt. Og med alle klærne på. Jeg mener det helt seriøst når jeg sier at jeg ikke har sovet så godt siden før jeg fikk barn. Måtte den trenden fortsette.

Jeg valgte å lage to raw food kaker - på bestilling fra konfirmantene. Min egen versjon av mangokaken jeg har nevnt før. Og raw-food-kokken James Russels pasjonsfruktkake. Begge ble kjempegode, og restene ligger nå i fryseren og vil nytes ved passende anledninger. Dagen i dag er travel pga valg, skolefri og skole for meg selv i ettermiddag, så oppskriftene må jeg legge ut sent i kveld eller i morgen. I mellomtiden får dere nyte bildene.
kake

kake
Mangokake med nøttebunn og mangosaus. Pyntet med friske bringebær og rips. Alt helt rått, naturligvis. Melkefritt og glutenfritt.
kake1

kake1
Pasjonsfruktkake med nøttebunn. Pyntet med pysalis og revet limeskall. Denne også uten gluten og melk.

7 kommentarer

B

14.sep.2009 kl.15:29

De så fantastisk gode ut!;) Venter spent på oppskrift, lurer på om jeg må prøve med på en rå kake snart:)

Beate

14.sep.2009 kl.16:19

Åh, Namm!

cathrine

14.sep.2009 kl.17:54

samboeren min blir såå skuffa hver gang jeg lager "sunne kaker" og sier at det ikke finnes noen gode sunne kaker. Men disse ser veldig gode ut, må innrømme det ja.. særlig den mangokaka, nam nam. skikkelig lekre var de også!

Amorine

14.sep.2009 kl.19:10

disse så jo bare fantastisk gode ut. hvis de smaker like godt som de ser ut, er det jo nesten for godt til å være sant!!! gleder meg til oppskrifter :)

Mette

15.sep.2009 kl.10:43

Fantastiske kaker! Må prøves. Har ny blender vet du ;-) Gleder meg til oppskrift :-)

Siri

17.sep.2009 kl.13:35

Den så nydelig ut, kan du legge ut oppskrift?

evag

18.sep.2009 kl.22:11

Disse kakene ser rett og slett herlige ut :) Smakte de likedan? Gleder meg til du deler oppskriften med oss!

Skriv en ny kommentar

ET LIV I BALANSE.

ET LIV I BALANSE.

45, Oslo

Velkommen til min mat- og livsstilsblogg. Her vil jeg fortsette å dele med dere bruddstykker av min reise mot et bedre og mer balansert liv - på alle plan. Jeg er deltidsmamma til tre barn og lever og ånder for god, mettende og balanserende mat. Helse er et stort interessefelt for meg, ved siden av fotografering. Jeg freelancer som fotograf og skribent.

Follow Sense Of Life

Kategorier

Arkiv

hits