060909: Mangosalsa!

Pleier du å kjøpe salsa på glass eller lager du selv? Jeg er nok av typen som tradisjonelt har kjøpt salsa på glass ifm tacokvelder osv. Men jeg har etterhvert funnet ut at det ikke er spesielt mye hokus-pokus å lage det selv. Også smaker det jo så utrolig mye bedre, i tillegg til at du slipper alle tilsetningsstoffene. Og alle næringsstoffene er selvsagt inntakt. Denne salsaen har jeg prøvd meg på flere ganger - og den er kjempegod. Husk at du kan ta bort og tilsette dine favorittingredienser og urter som du vil. Eksempelvis er det noen som elsker smaken av koriander (som meg) - mens andre hater det. Da er det bare å bruke noe annet. 

* 6 søte og modne tomater kuttes i biter
* 1 stor moden mango. Kutt "kjøttet" i terninger
* 1/2 rødløk (eller purre), finkuttes
* 1 spiseskje saft fra lime
* 1 håndfull fersk koriander, finkuttes
* 2 ts kumin (krydder)
* 1 spiseskje olivenolje
* 1/2 ts havsalt


Rør alt sammen og server sammen med taco og guacomole, som dip til tortillachips, ved siden av en salat eller annet du måtte finne på.
salsa

salsa1

Én kommentar

Angelida

06.sep.2009 kl.21:54

Oh! Den skal jeg jammen prøve til fisk i morgen:)

Kan tanke meg at det kaaanskje kan bli godt ja!

Skriv en ny kommentar

ET LIV I BALANSE.

ET LIV I BALANSE.

45, Oslo

Velkommen til min mat- og livsstilsblogg. Her vil jeg fortsette å dele med dere bruddstykker av min reise mot et bedre og mer balansert liv - på alle plan. Jeg er deltidsmamma til tre barn og lever og ånder for god, mettende og balanserende mat. Helse er et stort interessefelt for meg, ved siden av fotografering. Jeg freelancer som fotograf og skribent.

Follow Sense Of Life

Kategorier

Arkiv

hits