270809: Raw food-kurs til helgen!

For de av dere som har lyst til å oppleve en raw food chef på nært hold - attpåtil Brasils mest ettertraktede sådan - bør du ringe Ingebjørg på telefon 47027764. Yogaloftet i Oslo arrangerer nemlig et matkurs (på engelsk) i Oslo nå til helgen. Du vil mest sannsynlig lære masse om raw food fra Flavio Passos - få en del gode tips - og nokså garantert vil du få mange gode smaksprøver..... (Jeg vet ikke om det er ledige plasser, men det er lov å prøve).
image9021image10731image10861



8 kommentarer

Lill

29.aug.2009 kl.16:12

Jeg ELSKER bloggen din!! Det er så interessant med kosthold, og du plukker fram så mye jeg ikke har hørt om før! Veldig bra!:)

Annema

29.aug.2009 kl.18:16

Tusen takk! Så hyggelig. Det inspirerer til å fortsette å høre sånt. Vi mennesker er skapt for å spise den naturlige maten som naturen gir oss - ikke til å spise overprosessert mat som kroppen ikke kan kjenne igjen. Ingen kan overbevise meg om noe annet. Ha en fortreffelig weekend

Nina

29.aug.2009 kl.22:56

Hei Annema!Jeg skriver her nå for å søke råd hos deg.Jeg har fulgt bloggene dine lenge og som jeg har skrevet før inspirerer du meg veldig. Jeg har testet ut så mye av dine oppskrifter og føler at jeg lærer hele tiden og bruker bloggen din som et oppslagsverk. Jeg trenger rett og slett å få syreoverskuddet ut og prøver meg frem, men kjenner jeg trenger noe mer. Jeg har ikke kuttet ut brød helt, men nå er jeg klar. Du har skrevet mye, men hvis du vil gi meg noen frokosttips og generelle råd til å få ut syreoverskuddet setter jeg utrolig pris på det:0) På forhånd takk! Hilsen Nina

Annema

29.aug.2009 kl.23:47

Nina: Da ville jeg begynt å drikke "grønne drikker" til frokost hver dag. Til det trenger du blender, grønne blader og frukt. Jeg skal legge ut oppskrift på grønne drikker etterhvert, jeg lover. Mitt neste skritt er nemlig å begynne med det selv. Med grønne blader mener jeg alle typer mørke grønne blader (spinat, grønnkål, grønne urter osv). De er proppfulle av næring og en fantastisk start på dagen. Og jeg mener ikke et og annet blad, jeg mener store mengder grønne blader. Får du inn grønne drikker som en vane i hverdagen har du kommet et langt stykke på vei. Det er viktig å ta en endring av gangen - og dette er en av de viktigste. Jeg vet egentlig ikke hvorfor jeg har ventet så lenge med å begynne med det selv. Har tenkt på det lenge. Men nå er jeg klar, så da kan du jo joine! Ønsker du etterhvert en tøffere utrensning (og du er klar for det) vil jeg anbefale hvetegress - ferskpresset (krever en juicer) eller i pulverform blandet ut med vann/juice. Greens (som jeg har skrevet om før) inneholder hvetegress og andre "godsaker" (blant annet spirulina). Husk at kroppen din trenger mineraler for å kunne rense ut syreoverskudd, så mineralrik mat er viktig hele veien. Jeg kommer til å skrive mye om disse tingene fremover, så følg med. Gjør deg klar for grønne drikker snart - ok? Smil fra annema

Siv

30.aug.2009 kl.09:08

Hei igjen!Da har jeg vært på ny blodanalyse. Var litt spent om det jeg hadde holdt på med i 3 mnd hadde virket :) Og det hadde det! Blodet var veldig rent, og jeg har fått kvittet meg med masse syre. Hadde fremdeles noe i tarm, men nå skal jeg bare fortsette! Soppen var "borte", men ikke helt ute av kroppen. Det håper jeg den er til neste gang :)Ser du skriver om grønne drikker, jeg tar en smootie hver morgen som gir en minirens. Den består av avocado, agurk, sitron, havsalt, Cocosa (extra virgin), Udo`s Choice (eller annen olje) og litt vann..Nå skal jeg tilbake om 10 uker til ny kontroll. Satser på at jeg nå vil sakte men sikkert føle meg enda bedre :))Derfor er jeg glad for og ha funnet bloggen din, den gjør prossesen mer interresant!! :)Mvh Siv

Strikkelaura

30.aug.2009 kl.18:36

Hvilket Raw food kurs synes du var best av Grønn dønn eller Linette? Det er jo betydelig prisforskjell på disse to..

Annema

30.aug.2009 kl.21:43

Siv: Så bra! Jeg regner med at du merker forskjellen på kroppen også? Og takk for smoothietips! Strikkelaura: Kursene kan ikke sammenlignes. Kurset jeg var på hos Dønn Grønn var et matlagingskurs som varte noen timer en ettermiddag/kveld. Veldig praktisk kurs. Lynette sitt kurs varer en hel helg. Fredags kveld, hele lørdag og søndag. Hun går gjennom en masse teori og går gjennom ingredienser og matvaregrupper. Det blir et slags dybdekurs i ernæring. Det blir også tid til mange smaksprøver. Nokså intenst og mye stoff som gjennomgås, men veldig lærerikt. I tillegg får du i etterkant tilgang til Lynette sin blogg med masse tips, oppskrifter og praktiske råd. Hun har lagt masse arbeid ned i dette kurset. Annema

StinaK

25.sep.2009 kl.15:14

Takk for en inspirerende blogg! Du er veldig flink. Hvordan får man kontakt med Flavio for å melde seg på kurs?

Takk for svar :-)

StinaK

Skriv en ny kommentar

ET LIV I BALANSE.

ET LIV I BALANSE.

45, Oslo

Velkommen til min mat- og livsstilsblogg. Her vil jeg fortsette å dele med dere bruddstykker av min reise mot et bedre og mer balansert liv - på alle plan. Jeg er deltidsmamma til tre barn og lever og ånder for god, mettende og balanserende mat. Helse er et stort interessefelt for meg, ved siden av fotografering. Jeg freelancer som fotograf og skribent.

Follow Sense Of Life

Kategorier

Arkiv

hits