190809: Fiber og prebiotika for magen!

fiberHvem har ikke hatt eller har problemer med ubalanser i magen? Tilstanden i tarmen vår har ganske mye å si for styrken i immunforsvaret vårt, mer enn vi tror. Jeg gikk på utallige antibiotikakurer gjennom oppveksten og også en del ganger i voksen alder. Det tror jeg har gjort sitt til at jeg har slitt en del med ustabil mage. Det er ikke spesielt morsomt. Jeg har periodevis prøvd probiotica - og det har fungert greitt. Men så har det etterhvert sklidd ut. Men nå har jeg funnet et produkt som jeg liker og som gjør underverker for magen. Prebiotic Fiber fra Pure Planet. Den inneholder en bredspektret blanding av fiber som gjør masse godt for tarmhelsen din. Men i tillegg inneholder blandingen prebiotiske ingredienser som gir næring til de gode bakteriene i tarmen. Produktet hjelper også mot oppblåsthet og har flere andre fordeler. En boks er ganske dyrt, men den er stoor og varer en god stund. Jeg tar en måleskje i vann og litt juice før jeg legger meg om kvelden, helst noen timer etter siste måltid. Men du kan nok også blande det inn i grøt, frokostblandinger osv. Smaker godt, synes jeg! Og viktigst av alt, kun gode og helt nataurlige ingredienser. Jeg har kjøpt min boks hos Supernature.

6 kommentarer

svarsvar

19.aug.2009 kl.20:56

Anette18.aug.2009 kl.18:30Vurderer å kjøpe produktene. Alle andre produkter har alt for liten virkning! Men burde man kjøpe hele pakken, eller holder det med en dag/natt krem? Det står beskrevet at dagkremer vil motvirke kviseutbrudd og fjerne arr/acne. Har en del arr så håper de vil forsvinne.. Svar, svar! :-)

Anita

19.aug.2009 kl.22:00

HeiHar du testet iherb.com? Jeg er også stor tilhenger av pure planet produktene og har funnet ut at de har en del der under navnet Organic by Nature, pure planet. Kjøpte forrige uke et produkt som heter Pro Fiber EFA (på meg virker det veldig likt). Sparte 200 kroner selv om jeg brukte DHL (litt utålmodig, men fikk da varen etter to dager!!!). Elsker SuperNature, men tror nok økonomien min liker bedre at jeg handler tydeligvis det samme på iherb.

Annema

20.aug.2009 kl.11:14

Anette: Jeg trodde jeg hadde svart på denne. Beklager. Jeg ville nok kjøpt hele pakken med Clear Action, det tror jeg har best effekt. Kjør det som en kur til du er ferdig med alle produktene, så får du se hvordan det føles etter endt kur. Hvis huden føles tørr utover høsten/vinteren kan du supplere med en dagkrem som gir litt ekstra fuktighet. Anita: Nei, ikke ennå. Men jeg har blitt tipset om den og vært såvidt innom. Det høres ut som samme produktet ja. Jeg tror kanskje jeg skal prøve å bestille derfra neste gang, siden jeg etterhvert også har begynt å bruke en del dyre grønne tilskudd (som jeg er avhengig av...). Det blir veldig dyrt i lengden. Pure Planet har supre produkter! Har du tatt med fortollingen i den kosten du nevner? Kommer jo ofte i etterkant.

Anita

20.aug.2009 kl.11:34

Har så langt handlet for under 200,-, frakt teller jo ikke. Sist handlet jeg to ganger, istedet for å ta det samlet. Har ikke prøvd annet enn å sende det med DHL ennå, litt for utålmodig, men det blir jo ennå billigere med posten. iherb har et merke som heter NowFoods som er utrolig billig, har prøvd de litt sammen med pure planet sine produkter.

Anette

20.aug.2009 kl.16:50

hehe, det er greit:) okei, har bestilt en collection, altså 4 produkter. Så håper dette fungerer:) Kommer nok til å titte innom her og kommentere etter en månedes bruk av clear action:)

Annema

20.aug.2009 kl.20:14

Flott om du gjør det, Anette. Husk å bruke både morgen og kveld. Det er det optimale! Annema

Skriv en ny kommentar

ET LIV I BALANSE.

ET LIV I BALANSE.

45, Oslo

Velkommen til min mat- og livsstilsblogg. Her vil jeg fortsette å dele med dere bruddstykker av min reise mot et bedre og mer balansert liv - på alle plan. Jeg er deltidsmamma til tre barn og lever og ånder for god, mettende og balanserende mat. Helse er et stort interessefelt for meg, ved siden av fotografering. Jeg freelancer som fotograf og skribent.

Follow Sense Of Life

Kategorier

Arkiv

hits