160809: Heia Stevia!

steviarebaudianaJeg har skrevet en del om Stevia før her på bloggen min. Før sommeren leste jeg en mange siders artikkel i Dagens Næringsliv som angrep sukkerindustrien og talte Stevias sak. Artikkelen viser at temaet er noe som begynner å engasjere flere og flere mennesker. Jeg kjenner at det provoserer meg voldsomt at det ikke skjer noe og at sukkerindustriens krefter er så ufattelig store. Samtidig kan man lett føle seg maktesløs. Det må da være noe mer man kan gjøre for å påvirke? En del ildsjeler har tatt saken i egne hender for å øke presset mot myndightene - og ønsker at flere av oss skal bli aktive i kampen. Les mer og bli medlem av Facebookgruppen Stevia til folket. Den 20. august blir det også demonstrasjon utenfor Mattilsynets lokaler i Oslo. Les mer her.

5 kommentarer

Angelida

16.aug.2009 kl.21:05

Stevia er genialt! Og det er helt sykt at vi må kjøpe det under kategorien "dyrefòr" i Norge!Melder meg inn i gruppa på FB asap!

Cecilie

17.aug.2009 kl.10:12

Hei,Flott at du tar det opp. Jeg ble med i fb-gruppen forrige gang du skrev om dette, har kjøpt Stevia og bruker det de veldig få gangene jeg trenger sukker (baker veldig lite, drikker lite te/kaffe - oj, nå ble jeg imponert over meg selv!).Helt utrolig at noe som burde være så selvinnlysende er så vanskelig å få til. Hva sier politikerne om dette? Fikk ikke lest DN-artikkelen, skal se om jeg finner den på nett.

Annema

17.aug.2009 kl.10:37

Bra! Jeg har kopi av DN-artikkelen, skal se om jeg får scannet den inn her. Det er viktig at vi forbrukere hjelper til med å påvirke. De store aktørene i sukkerindustrien har ENORM makt, både over oss forbrukere og myndighetene. Så stå på dere!

Guro

19.aug.2009 kl.18:11

Hurra!! Nå ble jeg glad!!! Hadde jeg vært i Oslo skulle jeg ha møtt opp. Jeg skulle gjerne lest DN-artikkelen, så supert hvis du får scannet den inn:)

Tina Hamelten

20.aug.2009 kl.13:14

Stevia til folket? Den skal jeg gå og sjekke!Hilsen Tina

Skriv en ny kommentar

ET LIV I BALANSE.

ET LIV I BALANSE.

45, Oslo

Velkommen til min mat- og livsstilsblogg. Her vil jeg fortsette å dele med dere bruddstykker av min reise mot et bedre og mer balansert liv - på alle plan. Jeg er deltidsmamma til tre barn og lever og ånder for god, mettende og balanserende mat. Helse er et stort interessefelt for meg, ved siden av fotografering. Jeg freelancer som fotograf og skribent.

Follow Sense Of Life

Kategorier

Arkiv

hits