120809: Forfriskende smoothie-kos

Været svinger i hovedstaden. Fra strålende sol og varme, til lyn og torden og kjølig vind. Det er bare å nyte siste rest av sommeren. Her nyter vi så lenge vi kan. For fra og med mandag er hverdagen i full gang her i huset. Mellomsten skal begynne på skolen. Og det skal mamma også. Jeg gleder meg voldsomt til min nye hverdag med fotostudier og en del andre spennende prosjekter som dere etterhvert skal få høre mer om. Jeg skjønner jo at jeg er nødt til å bli mye mer strukturert for å få dagene til å gå opp og for at jeg skal få tid til alt jeg har lyst til å gjøre, men jeg er veldig klar for det - mer enn noensinne. Ingen fare: Bloggen skal leve videre. Den er faktisk nokså relevant i forhold til det meste av det jeg kommer til å holde på med fremover.

På bildet koser jeg og småttisene oss med en forfriskende smoothie lagd i en fei. Det tok ikke lange tiden før glassene var tomme. Oppskriften er sånn ca:
1 banan
Et par pressede appelsiner
1/2-1 presset sitron
Noen gode håndfuller frosne og selvplukkede jordbær
Vann
Blend i vei!


PS: Jeg har forresten "trikset" meg frem til en ny gulrotkake med nøttebunn og cashewkrem. Og den smaker himmelsk sammenlignet med den forrige. Og mye enklere! Oppskrift kommer (må bare først få laget ferdig den som skal i bryllupet til helgen...).
juice juice1

8 kommentarer

Linn Hege

12.aug.2009 kl.17:27

Smoothies så veldig forfriskende ut, lagrer oppskriften så de kan prøves!Lykke til med studiene dine!

else

12.aug.2009 kl.21:23

Hei! For en fantastisk blogg du har! Stor inspirasjon for meg, da eg streber etter balanse i mitt liv, og holder på å legge kostholdet mitt mer og mer om til raw :-)

Cecilie

12.aug.2009 kl.21:32

Sånne smoothies-bilder er alltid over gjennomsnittlig inspirerende.Kult konsept du har på bloggen din, kommer tilbake hit! :-)

visjy

12.aug.2009 kl.22:59

Så spennende med studier!!!! :) Hvor lenge skal du studere? Har du deltidsjobb ved siden av eller tar du studielån?Hilsen ei som har lyst til å studere.... :)

LIse

13.aug.2009 kl.10:42

tusen takk for en utrolig inspirerende blogg. veldig gøy å se og lese hvor tryllende lett du får det til å se ut. er en raw food entusiast selv og jobber i helsekost, men har ikke kommet ordentlig igang ennå, så det er gøy å hente inspirasjon hos deg. skal bestille en miniblender straks jeg får lønn, det blir gøy:) og ikveld skal jeg begynne spireprosjektet.!

lizz ^^

13.aug.2009 kl.19:28

Hei :)Lurte på om hva du syntes om disse to produktene:ORGAN lite&crunchy muesli (fruit and almond)FINAX krispiga flingorTenker å ha det i f. eks litt yoghurt som er lite mellommåltid.Er liksom ikke så flink me dette enda, derfor jeg søker råd hos deg:)Må si at jeg syntes du gjør en veldig god jobb på bloggen din. Selvom jeg ikke klarer å være like sunn som deg finner jeg mye insiprasjon her. Er "cøliakier" og setter derfor også pris på at du skriver når ting er uten gluten :) Så takk for en helt fantastisk blogg :D

Annema

13.aug.2009 kl.21:05

Hyggelige tilbakemeldinger. Takk for det. Send meg gjerne mail om du ønsker mer detaljer om studiene mine. Lizz: Jeg kjenner ikke til de produktene du nevner, så jeg kan ikke si så mye. Finax-produktet ser i allefall bra ut innholdsmessig slik jeg ser det på nettet. All mat jeg lager på bloggen er glutenfri.

lizz ^^

13.aug.2009 kl.22:54

okei, takk for svar :)

Skriv en ny kommentar

ET LIV I BALANSE.

ET LIV I BALANSE.

45, Oslo

Velkommen til min mat- og livsstilsblogg. Her vil jeg fortsette å dele med dere bruddstykker av min reise mot et bedre og mer balansert liv - på alle plan. Jeg er deltidsmamma til tre barn og lever og ånder for god, mettende og balanserende mat. Helse er et stort interessefelt for meg, ved siden av fotografering. Jeg freelancer som fotograf og skribent.

Follow Sense Of Life

Kategorier

Arkiv

hits