030609: Is og jordbær, takk!

Oj-oj-oj. Her er det hett om dagen. Jeg tør ikke klage, men dette er veldig uvant for en stakkars nordmann. Men vi får nyte varmen mens vi kan. Nå er huset fullt av barn, så jeg er nødt til å ta en feriepause fra bloggen min. Jeg er tilbake i august. Før jeg ønsker dere alle en riktig god ferie vil jeg tipse dere om at selvplukksesongen for jordbær er i full gang denne uken. I dag tidlig var vi på Åby Gård i Asker og plukket flere kasser med deilige jordbær. Utrolig populært for barna og etterhvert en tradisjon vi setter veldig pris på. Nå skal det renskes - og fryseren skal fylles opp med smoothiebær!
jordbr

I en varme som dette blir det også mye is-masing blant småtassene. Og det er jo forståelig. Mitt råd til dere er å lage egen is også. Det er enkelt, godt og sunt for de små kroppene. Vi lager røde, gule og orange iser! Den siste jeg lagde bestod kun av mango, banan, vann og eple-mango-juice - og den ble gul og fin. Nam! Isformer har jeg kjøpt hos Tupperware, men jeg har observert ligendene typer både hos Traktøren og Pytt&Panne. Ha en super sommer dere - jeg er tilbake i august!
is11 kommentarer

Angelida

03.jul.2009 kl.23:16

Har lagt ut en anbefaling til bloggen din:)Du har mange spennende innlegg!

Nina

03.jul.2009 kl.23:20

Hei! Så flink du har vært, det må ha vært en stor jobb og alt du har funnet frem til. Jeg er imponert og blir veldig inspirert. Jeg kjenner meg igjen med dine gamle symptomer og er nå klar for å gjøre endringer. Vil kjenne at kroppen er på lag og gjøre det som er rett for min kropp. Og jeg er meget glad for at du har delt så mye, slik at jeg kan bruke dine oppskrifter og tips. Ønsker deg en god sommer og gleder meg til å følge med videre. God klem fra Nina

Trine

03.jul.2009 kl.23:42

Så smart da. Det skal jammen forsøkes! Så flott blogg du hadde.

Burka Malene

03.jul.2009 kl.23:47

Elsker bloggen din! Følger med den i smug for å få med meg hva du lager av mat :D hihi
Hei hei! Fant bloggen din gjennom en anbefaling! Skal snart flytte til ny leilighet helt på egen hånd, å er gira på å fikse noe skikkelig sunn og deilig mat! Så tenker jeg skal følge bloggen din fremover. :D

Astrid

04.jul.2009 kl.11:49

Den isen så skikkelig god ut :-) Har du eksakt oppskrift? Kan jeg lage det med stavmikser? Jeg har ikke hverken blender eller kjøkkenmaskin, og ikke råd for øyeblikket til å anskaffe en heller. Kan isen fryses i for eksempel en vanlig isform? Mange spørsmål... Håper du svarer. God sommerferie, kos deg!

rocknrollballerina

04.jul.2009 kl.21:42

Herlig med et så godt is tips! Det skal vi lage masse av i sommer, jeg blir så glad når du foreslår noe som bare er så enkelt:) Ha en fin sommer! Og nyt godværet så lenge det varer!

Kitty

05.jul.2009 kl.13:24

Jeg kjøpte fine rosa isformer på IKEA - nesten gratis. God sommer!

Grethe T

05.jul.2009 kl.21:20

Hei igjen. Interessant stoff igjen. Gratulerer med god innsats og godt resultat. Har lett og lett på nettet, men finner ingenting om noen som tar blodanalyse her i Trondheim. Vet du mer? Kjenner meg så godt igjen i dine utfordringer på det helsemessige planet. Gode ønsker for sommeren. Grethe T.

Solveig

09.jul.2009 kl.17:37

Tusen takk for en fantastisk blogg!!

16.jul.2009 kl.13:15

Du har laget en super blogg :DHar lett etter en slik blogg lenge, holder på å starte opp å spise raw food, og da er det meget kjekt med en slik blogg. Enklere når det er på norsk og for det meste går ut ifra matvarer som kan skaffes i Norge :)Stå på videre ;D

Skriv en ny kommentar

ET LIV I BALANSE.

ET LIV I BALANSE.

45, Oslo

Velkommen til min mat- og livsstilsblogg. Her vil jeg fortsette å dele med dere bruddstykker av min reise mot et bedre og mer balansert liv - på alle plan. Jeg er deltidsmamma til tre barn og lever og ånder for god, mettende og balanserende mat. Helse er et stort interessefelt for meg, ved siden av fotografering. Jeg freelancer som fotograf og skribent.

Follow Sense Of Life

Kategorier

Arkiv

hits