280609: Rekefest uten loff

rekerDet har blitt en del rekefester både her og der i det siste. Rekefest betyr masse loff - og er det noe jeg skal holde meg unna så er det akkurat det! Da er det om å gjøre å være litt kreativ. Jeg er ikke redd for å forklare og ber verten pent om å få servert en salat - og det har hittil gått veldig fint. Det viser seg gjerne at flere har lyst til å prøve det samme. Og her hjemme er det ingen sak. Da lager jeg bare en stor og fristende salat og setter midt på bordet i tillegg til de vanlige rekeingrediensene (loff, majones, sitron osv). Salat med masse reker på toppen smaker fortreffelig. Jeg drypper over olivenolje, sitron, havsalt og kvernet pepper. Kjempegodt!

5 kommentarer

Angelida

29.jun.2009 kl.00:42

Skal prøves! Magen min hater loff!

Gro

29.jun.2009 kl.14:29

Nå måtte jeg jammen skrive opp reker på handlelisten min :-)

Astrid

29.jun.2009 kl.18:00

Det så godt ut! Hva har du i selve salaten utenom salat og reker?

Ingis

29.jun.2009 kl.23:13

Har ikke prøvd det selv, men ferske reker på skiver av avocado med et lite dryss sesamfrø, god olje, salt og pepper skal visst være veldig godt. Kan også ha litt vårløk oppå :)

Annema

29.jun.2009 kl.23:43

Jeg lagde salaten av ruccola og salatblader, cherrytomater, alfalfaspirer, rødløk og sukkererter....tror jeg har fått med meg alt da...! Annema

Skriv en ny kommentar

ET LIV I BALANSE.

ET LIV I BALANSE.

45, Oslo

Velkommen til min mat- og livsstilsblogg. Her vil jeg fortsette å dele med dere bruddstykker av min reise mot et bedre og mer balansert liv - på alle plan. Jeg er deltidsmamma til tre barn og lever og ånder for god, mettende og balanserende mat. Helse er et stort interessefelt for meg, ved siden av fotografering. Jeg freelancer som fotograf og skribent.

Follow Sense Of Life

Kategorier

Arkiv

hits