290609: Sommersmoothie

Jeg prøver å utfordre meg selv på å lage nye smoothietyper for tida - og ikke minst å lage mine egne varianter. I helgen prøvde jeg meg frem med litt nye kombinasjoner - og resultatet gult og sommerlig - og kjempegodt! Småjentene mine drakk lett et helt glass hver.

Her er hva jeg brukte denne gangen:
* 1/2 moden banan * 1 moden mango * 2 pressede appelsiner * 1 presset sitron * 1 glass vann * 1 eple delt i små biter *1 kiwi * En håndfull isbiter. Jeg kjørte alt sammen i min vanlige blender og det gikk ganske greitt. Ønsker du smoothien mindre søt enn denne kan du bruke enda mer sitron. Sitron er svært basedannende, så det er supert å starte dagen med sitron - i vann eller blandet i smoothie som her. 
sommersmoothie

sommersmoothie1

6 kommentarer

30.jun.2009 kl.11:22

Hei , den så herlig ut, skal prøve den senere i dag!Jeg har et spørsmål til deg, mulig du har du sagt noe om dette før...jeg skal kjøpe meg ny blender og lurer på om du har noen anbefalinger?Mvh Annette

Annema

30.jun.2009 kl.11:26

Hei. Dersom du - som meg - blender mye vil jeg anbefale Vitamix blender. Den maler alt fra nøtter, frø, frukt og grønnsaker. Den har 2 hestekrefter!!! Men den er nokså dyr. Vet at Geir Rune hos livingfoodnorway.no selger denne maskinen i Norge nå, men det er mulig det er billigere å importere. Jeg kommer til å kjøpe denne maskinen til høsten. Hvis du ikke trenger en så kraftig maskin må du rett og slett spørre på butikken hvor kraftig motoren er og kjøpe den med kraftigs motor. Min Elektrolux (fra Elkjøp) har både foodprosessor og blender og var den kraftigste jeg fant i butikken, men jeg synes ikke blenderen er god nok nå som jeg også ønsker å blende grønnsaker og nøtter/frø i den. Med andre avhenger det litt av ditt behov.

Annette

30.jun.2009 kl.18:49

Takk, jeg har også en fra elektrolux med både foodprosessor og blender, men er ikke særlig fornøyd, skal sjekke Geir Runes...Annette

Annema

30.jun.2009 kl.20:34

Hei igjen. Du får Vitamix til en rimeligere penge hos ukjuicers.com. Helt trygt å handle fra, vet om mange som handler fra dem. Annema

Torunn

30.jun.2009 kl.22:28

Smoothie er supergodt - og bare fantasien setter grenser for nye oppskrifter! Men husk at sitron ikke er bra for tennene - og derfor ikke så bra å starte dagen på. Sitron i vannet eller annen drikke over lengre tid vil raskt vises på tannhelsen.

Strikkelaura

01.jul.2009 kl.19:54

Kitchen Aid har også en kraftig blender (med god plass), men ikke særlig billig...

Skriv en ny kommentar

ET LIV I BALANSE.

ET LIV I BALANSE.

45, Oslo

Velkommen til min mat- og livsstilsblogg. Her vil jeg fortsette å dele med dere bruddstykker av min reise mot et bedre og mer balansert liv - på alle plan. Jeg er deltidsmamma til tre barn og lever og ånder for god, mettende og balanserende mat. Helse er et stort interessefelt for meg, ved siden av fotografering. Jeg freelancer som fotograf og skribent.

Follow Sense Of Life

Kategorier

Arkiv

hits