230609: Ovnsbakt kylling og paprika

Sist helg var jeg alene med de to minste barna. Her er vanligvis fullt hus i helgene, så det er deilig noen ganger å kunne lage mat til færre mennesker. Jeg hadde ingen spesielle planer for middagen, men tok rett og slett det jeg fant i kjøleskapet. Resultatet ble dette: Ovnsbakt kylling og paprika med quinoa. Kyllingen ble smurt med olivenolje, saltet med litt himalayasalt og hvit pepper - og dekket med hakket basilikum. En kladd meierismør på toppen. Paprikaen er delt i store biter, smurt i olivenolje, og dekket med geitost. Jeg la også oppi rødløk - kom ikke med på bildet. Stekes på 180 grader ca 30 minutter i ovnen - eller til paprikaen er mør og kyllingen gjennomstekt.

Ved siden av kokte jeg quinoa. Oppi quinoaen blandet jeg masse friske, hakkede urter og litt urtesalt. For min del ble det også litt salatblader til. Må jo alltid ha med det (smil).
middag

Én kommentar

Esolum

23.jun.2009 kl.10:41

kul blogg du har! ;*Ha en fin dag, og ikke minst en Go Sommer!Ta gjerne en titt på min blogg, har et spørsmål til deg ;o)

Skriv en ny kommentar

ET LIV I BALANSE.

ET LIV I BALANSE.

45, Oslo

Velkommen til min mat- og livsstilsblogg. Her vil jeg fortsette å dele med dere bruddstykker av min reise mot et bedre og mer balansert liv - på alle plan. Jeg er deltidsmamma til tre barn og lever og ånder for god, mettende og balanserende mat. Helse er et stort interessefelt for meg, ved siden av fotografering. Jeg freelancer som fotograf og skribent.

Follow Sense Of Life

Kategorier

Arkiv

hits