210609: Råkostkurs hos Dønn Grønn

rawfoodtestimonialsgreendrinkJeg kaster meg med på det som finnes av små kurs innenfor segmentet Raw Food. Det er spennende og gir meg masse inspirasjon når jeg selv lager mat. Forrige uke var jeg på et kveldskurs i raw food hos Dønn Grønn. Kurset foregikk hjemme i leiligheten til Asgeir Brevik og Caiila Hoff på Grønland (i Oslo). Asgeir har doktograd fra Avdeling for ernæringsvitenskap ved Universitet i Oslo. Han har levd på raw food/råkost de siste seks årene - og jeg tipper han må være en av de mest fanatiske raw-food-spisere i Norges land! For ham er det kun raw food som gjelder, noe som har gitt ham et helt annet energinivå, bedre helse og en (mange kilo) lettere kropp. Les mer om Asgeir og Caiila i KK Kropp på forsiden av Dønn Grønn sin nettside.

Jeg er alltid på jakt etter nye spennende smaker og nye oppskrifter, så kurset ga meg masse inspirasjon og nye tanker om hvordan jeg kan spise. I tillegg la jeg merke til at Asgeir og Caiila ikke var så opptatt av å bruke oppskrifter, men brukte intuisjon og smakssansene sine for å få rettene til å smake godt. Det er jo helt logisk og er også noe jeg selv prøver å tilstrebe når jeg lager mat. Vi fikk smake på masse god raw-food: grønn grønnsaksdrikk, fruktsmoothie, sjokolademelk, pasta av squash med tomatsaus, "tunfisksalat" uten tunfisk (supergodt), italiensk bruchetta uten ost og ikke minst kake. "Tunfisksalaten" med dressing har jeg allerede laget her hjemme (og spist opp). All maten var som seg hør og bør basert på frukt, grønnsaker, rå kakao, nøtter og frø. Dønn Grønn kjører regelmessige kurs og jeg vil være førstemann til mølla når de arrangerer sjokoladekurs til høsten. Jeg lager mye sjokolade selv, men trenger mer inspirasjon for å finne frem til den perfekte sjokolade for min gane. 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

ET LIV I BALANSE.

ET LIV I BALANSE.

45, Oslo

Velkommen til min mat- og livsstilsblogg. Her vil jeg fortsette å dele med dere bruddstykker av min reise mot et bedre og mer balansert liv - på alle plan. Jeg er deltidsmamma til tre barn og lever og ånder for god, mettende og balanserende mat. Helse er et stort interessefelt for meg, ved siden av fotografering. Jeg freelancer som fotograf og skribent.

Follow Sense Of Life

Kategorier

Arkiv

hits