150609: Travel aktivitetsuke

bloggNok en bursdagsfeiring her i huset i dag. Jeg kjørte samme opplegg som sist. Har ikke hatt sjans til å tenke i nye og andre baner siden sist. Så det ble kjøttboller og pølsebiter på spyd, grønnsaker og dipp, melon, appelsin- og bringebærjuice - samt sjokoladekake og jordbær med fløte til dessert. Som vanlig var jordbærene veldig populære. Ingen spurte etter brus, ei heller ketchup. Godteposen bestod av hjemmepoppet popcorn saltet med urtesalt - en liten melkesjokolade, liten rosineske og en Kitty-blyant. Puh! Nå er det en stund til nestemann skal i ilden. Godt er det. Det er rene maraton å feire bursdager. Hele denne uken er forøvrig en eneste maraton med avslutninger i barnehage, på skole og idrett. Jeg gleder meg til neste uke. Da begynner livet å roe seg ned på alle fronter - og vi nærmer oss ferietid. Regner med at det er flere der ute som føler det samme?

2 kommentarer

Mor

16.jun.2009 kl.11:54

Skal blit utrolig godt at tempoet går ned noen hakk, selv for en hjemmemamma. Synes du har en veldig inspirerende blogg, og titter stadig innom for gode tips.

Josefin

17.jun.2009 kl.21:52

vi har feiret første av 2 barne bursdager denne uka og de norske vaflene er uttrolig populære og jeg husket å ikke ha sukker i vaffelrøra, siden det fort blir sjkoladepålegg på toppen ( noe er noe er det ikke det;-)

Skriv en ny kommentar

ET LIV I BALANSE.

ET LIV I BALANSE.

45, Oslo

Velkommen til min mat- og livsstilsblogg. Her vil jeg fortsette å dele med dere bruddstykker av min reise mot et bedre og mer balansert liv - på alle plan. Jeg er deltidsmamma til tre barn og lever og ånder for god, mettende og balanserende mat. Helse er et stort interessefelt for meg, ved siden av fotografering. Jeg freelancer som fotograf og skribent.

Follow Sense Of Life

Kategorier

Arkiv

hits