090609: Magiske dager

Tirsdags kveld: Jeg sitter her og nyter min raw sjokolademousse (som jeg er blitt helt avhengig av) med masse jordbr p toppen. Mimrer litt over helgen som har vrt. Det var rett og slett fantastisk! Stedet var s mye flottere enn vr venninne hadde klart formidle. Et lite palass med casita, svmmebasseng, flere terrasser og stort utekjkken. Skuldrene mine sank umiddelbart ned til et niv som de ikke har vrt p aldri s lenge. Vi fant alle roen og storkoste oss i varmen ved bassengkanten. Brunfargen er p plass og energilagrene er fylt opp. Jeg tilbragte naturlig nok en del tid p utekjkkenet - og kunne for en gangs skyld tenke ren raw food (rkost) uten tenke p alle andres behov. Jeg hadde med meg en del oppskrifter og fikk testet ut masse snadder p mine venninner. Det ble mange typer salater, sjokolademousse, gresskarkjerne-"parmesan", salsa, grnnsaks-"pasta", fylte paprika, fruktgrt med kanel og linfr osv.osv. Jeg stoooorkoste meg! Mine kjre studievenninner ble faktisk ganske s overveldet over all den gode maten. Og det var flere som fikk en del tenke p nr det gjelder kosthold - og tar jeg ikke feil er noen gamle vaner allerede i ferd med endres. Beslutningen er allerede tatt; vi skal tilbake til vrt nye "kursted" til samme tid neste r. Jeg gleder meg allerede!
spania5
Vrt nye drmmested nr vi skal p jentetur. Her sitter jeg rett utenfor casitaen og ser mot hovedhuset.
spania
Her har jeg disket opp med mango-/avocadosalat med linfr, olivenolje, sitron og havsalt.
spania1
"Pasta" laget av squash, gulrot og pastinakk. Har helt over pesto, tomat og oliven. Nam.
spania3
Her har jeg laget en herlig guacomole som er lagt oppi et hjertesalatblad. Salaten til vensre inneholder spansk skinke og geitost/chevre - en hydare p salatfronten. Paprikaen fylte jeg med diverse grnnsaker og chevre og lunet den i ovnen. Supergodt.
spania4
Yummi. Laget wraps av store hjertesalatblader. Guacomole "spesial" med purrelk, gresslk og soltrkede tomater.
spania2
Her er vi ute og spiser tapas i Altea. Utrolig godt, men mye av maten var frityrstekt - og det merket flere av oss i magen etterp.

5 kommentarer

Hege

10.jun.2009 kl.10:14

Kan godt forst de ble inspirert OG imponert Anne! Du lager jo de lekreste retter, og klarer samtidig tenke kosthold. Stedet s forresten fantastisk ut! :)

mariann

10.jun.2009 kl.16:09

Stedet s helt fantastisk ut :-) og maten du disket opp ogs. Skulle gjerne hatt med deg og dine retter i baggasjen neste gang jeg skal ut p tur :-)

Mette

10.jun.2009 kl.23:05

Nam... Du er bare helt utrolig Anne Ma. Tryller frem de lekreste og sunneste retter og fr det til virke lett som en plett ;-)

Balanse

11.jun.2009 kl.20:30

Dette s jo helt herlig ut! Er alltid artig nr man kan f folk til vurdere bli sunnere, bra jobba!Hva betyr "casita", lite hus eller noe snt?

Annema

11.jun.2009 kl.21:38

Takk til dere alle.Casita er et lite hus i hagen, hvis jeg ikke tar feil.

Skriv en ny kommentar

ET LIV I BALANSE.

ET LIV I BALANSE.

45, Oslo

Velkommen til min mat- og livsstilsblogg. Her vil jeg fortsette dele med dere bruddstykker av min reise mot et bedre og mer balansert liv - p alle plan. Jeg er deltidsmamma til tre barn og lever og nder for god, mettende og balanserende mat. Helse er et stort interessefelt for meg, ved siden av fotografering. Jeg freelancer som fotograf og skribent.

Follow Sense Of Life

Kategorier

Arkiv

hits