090609: Magiske dager

Tirsdags kveld: Jeg sitter her og nyter min raw sjokolademousse (som jeg er blitt helt avhengig av) med masse jordbær på toppen. Mimrer litt over helgen som har vært. Det var rett og slett fantastisk! Stedet var så mye flottere enn vår venninne hadde klart å formidle. Et lite palass med casita, svømmebasseng, flere terrasser og stort utekjøkken. Skuldrene mine sank umiddelbart ned til et nivå som de ikke har vært på aldri så lenge. Vi fant alle roen og storkoste oss i varmen ved bassengkanten. Brunfargen er på plass og energilagrene er fylt opp. Jeg tilbragte naturlig nok en del tid på utekjøkkenet - og kunne for en gangs skyld tenke ren raw food (råkost) uten å tenke på alle andres behov. Jeg hadde med meg en del oppskrifter og fikk testet ut masse snadder på mine venninner. Det ble mange typer salater, sjokolademousse, gresskarkjerne-"parmesan", salsa, grønnsaks-"pasta", fylte paprika, fruktgrøt med kanel og linfrø osv.osv. Jeg stoooorkoste meg! Mine kjære studievenninner ble faktisk ganske så overveldet over all den gode maten. Og det var flere som fikk en del å tenke på når det gjelder kosthold - og tar jeg ikke feil er noen gamle vaner allerede i ferd med å endres. Beslutningen er allerede tatt; vi skal tilbake til vårt nye "kursted" til samme tid neste år. Jeg gleder meg allerede!
spania5
Vårt nye drømmested når vi skal på jentetur. Her sitter jeg rett utenfor casitaen og ser mot hovedhuset.
spania
Her har jeg disket opp med mango-/avocadosalat med linfrø, olivenolje, sitron og havsalt.
spania1
"Pasta" laget av squash, gulrot og pastinakk. Har helt over pesto, tomat og oliven. Nam.
spania3
Her har jeg laget en herlig guacomole som er lagt oppi et hjertesalatblad. Salaten til vensre inneholder spansk skinke og geitost/chevre - en høydare på salatfronten. Paprikaen fylte jeg med diverse grønnsaker og chevre og lunet den i ovnen. Supergodt.
spania4
Yummi. Laget wraps av store hjertesalatblader. Guacomole "spesial" med purreløk, gressløk og soltørkede tomater.
spania2
Her er vi ute og spiser tapas i Altea. Utrolig godt, men mye av maten var frityrstekt - og det merket flere av oss i magen etterpå.

5 kommentarer

Hege

10.jun.2009 kl.10:14

Kan godt forstå de ble inspirert OG imponert Anne! Du lager jo de lekreste retter, og klarer samtidig å tenke kosthold. Stedet så forresten fantastisk ut! :)

mariann

10.jun.2009 kl.16:09

Stedet så helt fantastisk ut :-) og maten du disket opp også. Skulle gjerne hatt med deg og dine retter i baggasjen neste gang jeg skal ut på tur :-)

Mette

10.jun.2009 kl.23:05

Nam... Du er bare helt utrolig Anne Ma. Tryller frem de lekreste og sunneste retter og får det til å virke lett som en plett ;-)

Balanse

11.jun.2009 kl.20:30

Dette så jo helt herlig ut! Er alltid artig når man kan få folk til å vurdere å bli sunnere, bra jobba!Hva betyr "casita", lite hus eller noe sånt?

Annema

11.jun.2009 kl.21:38

Takk til dere alle.Casita er et lite hus i hagen, hvis jeg ikke tar feil.

Skriv en ny kommentar

ET LIV I BALANSE.

ET LIV I BALANSE.

45, Oslo

Velkommen til min mat- og livsstilsblogg. Her vil jeg fortsette å dele med dere bruddstykker av min reise mot et bedre og mer balansert liv - på alle plan. Jeg er deltidsmamma til tre barn og lever og ånder for god, mettende og balanserende mat. Helse er et stort interessefelt for meg, ved siden av fotografering. Jeg freelancer som fotograf og skribent.

Follow Sense Of Life

Kategorier

Arkiv

hits