1305089: Hilsen fra Salmalaksen!

Fikk en kommentar fra en av de som jobber i bedriften som produserer Salmalaks. Dette blir jo renspikka reklame, men jeg er den frste til innrmme at jeg elsker Salma - og det er mange av oss. Dette er ogs nyttig informasjon som sikkert kan vre grei f med seg for alle mine lesere. So go Salma:
pakninghome

"Interessant blogg; skte p Salma-loin p Kvasir og havnet her :-) Det har seg nemlig slik at jeg jobber i bedriften som produserer Salma loinen; ikke i selve produksjonen riktignok, men er ganske involvert likevel.
Vil bare si til deg som fryser Salmaen fr du spiser den r; ikke ndvendig. Med de innfrysingsmuligheter en normal norsk familie har s fryses den s relativt seint inn at cellestrukturen i kjttet sprikker opp, noe du vil merke ved opptining, blt fillet. Blt og rennende Salma framtrer stikk motsatt av det som er dens fortrinn, superfresk og "hard" i kjttet.

Og grunnen til at du ikke trenger fryse den inn er at denne loinen blir produsert i Bmlo i en av verdens mest moderne lokaler, nytt produksjonsanlegg i mars 09, og under de strengeste hygieniske forhold. (du kommer lettere inn p eit isolat p Rikshospitalet enn du gjr i desse lokala).

Eg kunne nok ramset opp superlativer i det vide og det breie. Er jo ikke ndvendig. Produktet taler for seg selv. Vil bare nevne at fra 1 - 2 timer etter slakt av laksen i "frste etasje" ligger Salmaen ferdig vakumert i posen sin i "andre etasje". Uten at temperaturen i laksen har oversteget 2 grader. Neste dag er den allerede i butikken bde i Oslo, Bergen og Stavanger og distriktene rundt. Kan det bli ferskere? Og et lite tips til slutt; hvorfor ikke prve Salma p grillen i sommer i stedet for desse mjlete grillplsene. Men ikke oversteik den, m vre saftig inni. God sommer Salmavenner, enten dere spiser den r eller beredt p annet vis :-)"

12 kommentarer

Pia

13.mai.2009 kl.10:36

S bra! Da fikk jeg stadfestet det nok en gang :-D Jeg snakket nemlig med en som jobber med akkurat utvikling av nye produkter i Tine (ogs Salma-laksen), og hun mtte nesten le da jeg sa at jeg frs den fr jeg spiste den r. Jeg kommer derfor til nyte den r heretter, s fr barna f den medium inntil videre. Barna kan jo ikke f nok av denne saftige fisken. Trr fisk er derfor blitt et fremmedord. Fr virkelig hpe at de utvikler andre fiskesorter ogs!

Annema

13.mai.2009 kl.10:38

Pia: Kanskje torsk?

mariann

13.mai.2009 kl.11:19

S kjekt med en hilsen fra salmalaksen. Har ikke tenkt tanken fryse den uansett, men veldig kjekt f bekreftet at det ikke er ndvendig.... jeg har faktisk ikke smakt den annet enn r :-)

13.mai.2009 kl.14:32

Det gr fint an gi barna r Salma-laks. De elsker det!

ElinH

13.mai.2009 kl.20:09

Litt p siden... Hvordan uttaler man loin??? Vi ble ikke enige p jobben, jeg mener litt fransk uttale, han andre sa det rett frem. Tilbake til Salma: har ftt med et oppskriftshefte og smakte en neste r variant, opphakket p loffskive i butikken. Det var kjempegodt, skal nok prve meg p dette.

Annema

13.mai.2009 kl.20:59

Uttales det ikke "lin" da? Har sett det heftet, fine oppskrifter. Annema

Amorine

13.mai.2009 kl.21:01

Jo, den uttalelsen stemmer, - "lin". Er vel engelsk og ikke fransk.Salma er forvrig digg! :D

hens

13.mai.2009 kl.22:08

Salmalaks som sashimi, perfekt!

sandra

15.mai.2009 kl.10:57

fine bilder i brosjyren, ikke sant Annema? Og det uttales lin ja;-))

Torsheim

10.okt.2009 kl.10:33

"strengeste hygieniske forhold". Det var da en sannhet med store rom for store modifikasjoner.

Bruker dere ikke et renholdsbyr som er kastet ut andre steder da?

For de som kjenner bransjen, s hevdes det ogs at renholdsbyret er faglig svakt bde i ledelse og p utvende plan.

Sorry, men dere har ord p dere for vre ustabil mht. renhold. Derfor kjper ikke jeg laksen deres (med flere)

17.okt.2009 kl.15:23

Til Torsheim: Sannheten er at det fins ingen i bransjen med bedre hygieniske resultater en produsenten av Salma! Kjenner selv til dessse resultatene, og kan informere at sjlv om bakterieresultatene multipliseres med 5000 s er de innenfor mattilsynet sine krav. Sl den du din tulling! :)

22.jan.2010 kl.12:07

Torsheim. Kan ikke si annet enn at dette "byret" som vi bruker har vasket hos oss i snart 20 r, med unntak av et par r for ca 10 r siden da vi brukte et "anerkjent" byr avtalen opphrte med ja. Du sitter p litt gammel informasjon kanskje :-? Vi fant iallfall ut at det koster ha de beste; men den kostnaden tar vi.

M ogs f si at produksjonslokala til Salma har et "sprinkelanlegg" i taket som desinfiserer lokala automatisk om natta. Tror ikke s mange andre produsenter har spandert p seg det? Men selvflgelig m du f lov spise det du nsker; ville bare nyansere pstandene dine litt jeg :-)

Skriv en ny kommentar

ET LIV I BALANSE.

ET LIV I BALANSE.

45, Oslo

Velkommen til min mat- og livsstilsblogg. Her vil jeg fortsette dele med dere bruddstykker av min reise mot et bedre og mer balansert liv - p alle plan. Jeg er deltidsmamma til tre barn og lever og nder for god, mettende og balanserende mat. Helse er et stort interessefelt for meg, ved siden av fotografering. Jeg freelancer som fotograf og skribent.

Follow Sense Of Life

Kategorier

Arkiv

hits