110509: Det spirer og gror

spirespirer1

Vi er i full gang med spiring her i huset. Noen ganger må jeg kjøpe inn ferdige spirer fordi jeg synes det går for tregt med spiringen. Men før helgen var boksen full av ferdige spirer. Og jeg skal si at de gikk unna! De to eldste barna mine digget det, mens minstemann ikke ville smake engang (veldig typisk). De spiste faktisk opp alt - og forlangte å ha det i matboksen sin. Men nå er det tomt - og spireboksen er fylt opp med nye frø (alfalfa og mungbønner). Neste jeg skal teste ut er linser. Ingenting gleder meg mer enn at barna liker spirer. Her fortæres både spirer og hjemmelaget bringebærsyltetøy laget av frosne bringebær, agavesirup og psylliumhusk (fortykner). Samme oppskrift som jeg brukte til jordbærsyltetøy.

5 kommentarer

Amorine

11.mai.2009 kl.23:01

minstejenta og jeg har putta mungobønner i vann i dag. blir spennende å følge med fremover :)

Marit

12.mai.2009 kl.10:09

Jeg finner ikke disse spirefrøene NOEN sted!Ikke på meny, ikke på helsekosten. At det skal være så vankelig!

Annema

12.mai.2009 kl.10:48

Amorine: Så spennende, håper dere får det til.Marit: I alle dager! Det er helt elendig. Be dem bestille på helsekosten. Ellers hadde jeg brukt linken i min artikkel om spirer og bestilt derfra. Det er veldig bra produkter. Jeg tror jeg må starte nettbutikk med et utvalg varer selv, jeg. Smil. Forresten, har du prøvd plantesenteret? Du kan jo ringe litt rundt å høre. Hvis ikke hadde jeg satset på nettbestilling. Annema.

Sigrun

12.mai.2009 kl.14:04

Grønne linser er en av mine spirefavoritter. Smaker kjempegodt og er blant de raskeste å få ferdig.

Annema

12.mai.2009 kl.17:15

Sigrun: Jeg har grønne linser til spiring nå - og kan nesten ikke vente. De smaker himmelsk! Alf-alfaene synes jeg er litt treige....mulig jeg gjør noe feil. Annema

Skriv en ny kommentar

ET LIV I BALANSE.

ET LIV I BALANSE.

45, Oslo

Velkommen til min mat- og livsstilsblogg. Her vil jeg fortsette å dele med dere bruddstykker av min reise mot et bedre og mer balansert liv - på alle plan. Jeg er deltidsmamma til tre barn og lever og ånder for god, mettende og balanserende mat. Helse er et stort interessefelt for meg, ved siden av fotografering. Jeg freelancer som fotograf og skribent.

Follow Sense Of Life

Kategorier

Arkiv

hits