060509: Naturens kosttilskudd rett fra kjøkkenbenken

Det er ikke så mye morsomt å få tak i på spirefronten her hjemme. Men hos UK Juicers i England er det mange spennende (og organiske) frøblandinger å finne til en ganske så grei pris. Jeg har bestilt flere pakker, blant annet disse:
317633610516478281250198633610515499687500307633610516409531250

Foto: UKJuicers

Detox Mix  i
nneholder en frømix av broccoli, kinarose og rødkløver. Broccoli er stemplet som superantioksydant og anbefales å spises daglig. Rødkløver er proteinrik og har masse kalsium og magnesium. Kinarose har en god renseeffekt og inneholder ekstreme verdier av vitamin C.

Fitnessmix er en frømix av alfalfaspirer, mungbønner og reddik. Denne miksen gir en balansert kombinasjon av proteiner, enzymer, antioksydanter, vitaminer, mineraler og sporstoffer. Rene kosttilskuddet, med andre ord.

Broccolifrø er spesielt "i vinden" for tida - og sies å ha fantastiske "superantioksydant-egenskaper". Så da måtte jeg bare bestille ekstra av denne frøtypen. Og dette er ikke noe bare helsefreakene sier. Utsagnet kommer faktisk fra amerikanske leger med ernæring og kosttilskudd som spesialområde. Anbefales til alle som har ulike livsstilssykdommer, den som vil forsinke aldringsprosessen, hyperaktive barn osv. osv. Dette er kosttilskudd rett fra kjøkkenbenken og bør spises hver dag. På brødskiva, i smoothie, på salaten, en munnfull.

Så da gleder jeg meg til å eksprimentere litt. Dere får selvsagt rapport etterhvert som vidundermedisinen vokser frem på kjøkkenbenken. En god "juicer" fra UK Juicers står forøvrig høyt på ønskelista mi - og havner forhåpentligvis på kjøkkenbenken min i løpet av 2009. Bedre investering for familiens helse skal du lete lenge etter. Mye mer om det senere.

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

ET LIV I BALANSE.

ET LIV I BALANSE.

45, Oslo

Velkommen til min mat- og livsstilsblogg. Her vil jeg fortsette å dele med dere bruddstykker av min reise mot et bedre og mer balansert liv - på alle plan. Jeg er deltidsmamma til tre barn og lever og ånder for god, mettende og balanserende mat. Helse er et stort interessefelt for meg, ved siden av fotografering. Jeg freelancer som fotograf og skribent.

Follow Sense Of Life

Kategorier

Arkiv

hits