270409: Helgens loppisfunn

Det er vår - og vår betyr loppistid, dere. Jeg var omtrent ti minutter på loppemarked i helgen. Jeg hadde ett mål - og det var Norgesglass. Jeg var tidlig ute og fant ganske mange i flere størrelser. Jeg betalte ca fem kroner stykket. Ikke så dum pris det, for glassene så helt ubrukte ut. Nå er de fylt opp med alle ingrediensene som jeg bruker ofte - og det ble plutselig en helt annen orden i skuffene mine. Deilig. Ganske fint at du kan se gjennom lokket på glassene, så slipper du å dra opp glass for glass før du finner det du leter etter i skuffen. Jeg har nemlig brukt mye tid på å lete etter ingredienser i skuffene mine!
fr

fr1

6 kommentarer

sofie

27.apr.2009 kl.18:24

Smart :'Dsånne har vi også :-))

marina

27.apr.2009 kl.20:30

kjempesmart. Takk for tipset....

Trine

28.apr.2009 kl.03:33

Det er så smart. har det samme systemet selv.. Likte bloggen din. Veldig fin.www.trinecam.blogg.no hvis du vil kikke innom min blogg en gang...

fru storlien

28.apr.2009 kl.09:47

Norgesglass er kjempelekkert. Moren min har alltid brukt sånne til syltetøy, så for meg er de en del av oppveksten. Det er de for ungene mine også, siden vi jevnlig fyller opp med mormor-syltetøy uten sukker og ekle tilsetningsstoffer. Om jeg burde lage selv, sikkert. men hun forsyner oss med glede av alt fra hagen.

Bitchmaster

28.apr.2009 kl.18:14

Liker sånt system selv.. :)

Annema

28.apr.2009 kl.18:18

Fru Storlien: Skulle ønske vi også hadde en mormor som dette. Mmm.

Skriv en ny kommentar

ET LIV I BALANSE.

ET LIV I BALANSE.

45, Oslo

Velkommen til min mat- og livsstilsblogg. Her vil jeg fortsette å dele med dere bruddstykker av min reise mot et bedre og mer balansert liv - på alle plan. Jeg er deltidsmamma til tre barn og lever og ånder for god, mettende og balanserende mat. Helse er et stort interessefelt for meg, ved siden av fotografering. Jeg freelancer som fotograf og skribent.

Follow Sense Of Life

Kategorier

Arkiv

hits