240409: Rask pestokylling med salat

Å tilberede kylling er en enkel sak og det tar heller ikke spesielt lang tid. Mulighetene er mange. Jeg lovte flere pesto-oppskrifter. Her har jeg marinert kyllingbryst med pestoen jeg lagde sist helg og stekt på 200 grader i ovnen i ca 30 minutter. Salaten ved siden av inneholder salatblader, valnøtter og grønne aspargesbiter lunet i ovnen og peccorinoskiver (italiensk ost laget av pasteurisert fåremelk og lammeløpe) på toppen.
pesto1
pesto

5 kommentarer

Munchy

24.apr.2009 kl.13:10

Så utrolig fin og informativ og smart blogg dette var!!Mange utrolig nyttige tips og oppskrifter =)Keep up the good work!

rocknrollballerina

25.apr.2009 kl.12:07

Å jeg blir så glad hver gang jeg er innom din blogg! Herlig med så mange gode oppskrifter, jeg ligger litt etter mht å prøve ut alt, men det skal jeg ta igjen så fort jeg har mulighet til det:) I dag er det markedsdag i Bogstadveien og siden jeg ikke bor så langt unna så tar jeg meg en tur ut i solen. Nyt dagen og som Munchy sa overfor keep up the good work!

Annema

25.apr.2009 kl.20:22

Munchy: Takk til deg! Jeg fortsetter så lenge det er gøy! Og akkurat nå er det veldig gøy!Rocnrollballerina: Tusen takk, så koselig. Håper du koset deg i solen. I dag har jeg vært på loppis og funnet fine kakebokser og massevis av Norgesglass for oppbevaring av alle mine frø og eksotiske ingredienser. Brukte hele 100 kroner. Tipper du brukte mer. Smil.

Sally

22.mai.2009 kl.21:43

Mmmmm!! Så digg dette såg ut! Sånn vil jeg også lage :)Kan ikke du skrive mer om dette med raw-food-prinsippene? Har hørt litt om det men ikke mye...hadde vært interessant å lese :)

Annema

24.mai.2009 kl.23:39

Sally: Jeg lover å komme med mer raw food etterhvert. Jeg er i en tidlig fase og deler med dere etterhvert som jeg lærer mer. Annema

Skriv en ny kommentar

ET LIV I BALANSE.

ET LIV I BALANSE.

45, Oslo

Velkommen til min mat- og livsstilsblogg. Her vil jeg fortsette å dele med dere bruddstykker av min reise mot et bedre og mer balansert liv - på alle plan. Jeg er deltidsmamma til tre barn og lever og ånder for god, mettende og balanserende mat. Helse er et stort interessefelt for meg, ved siden av fotografering. Jeg freelancer som fotograf og skribent.

Follow Sense Of Life

Kategorier

Arkiv

hits