240409: Rask pestokylling med salat

tilberede kylling er en enkel sak og det tar heller ikke spesielt lang tid. Mulighetene er mange. Jeg lovte flere pesto-oppskrifter. Her har jeg marinert kyllingbryst med pestoen jeg lagde sist helg og stekt p 200 grader i ovnen i ca 30 minutter. Salaten ved siden av inneholder salatblader, valntter og grnne aspargesbiter lunet i ovnen og peccorinoskiver (italiensk ost laget av pasteurisert fremelk og lammelpe) p toppen.
pesto1
pesto

5 kommentarer

Munchy

24.apr.2009 kl.13:10

S utrolig fin og informativ og smart blogg dette var!!Mange utrolig nyttige tips og oppskrifter =)Keep up the good work!

rocknrollballerina

25.apr.2009 kl.12:07

jeg blir s glad hver gang jeg er innom din blogg! Herlig med s mange gode oppskrifter, jeg ligger litt etter mht prve ut alt, men det skal jeg ta igjen s fort jeg har mulighet til det:) I dag er det markedsdag i Bogstadveien og siden jeg ikke bor s langt unna s tar jeg meg en tur ut i solen. Nyt dagen og som Munchy sa overfor keep up the good work!

Annema

25.apr.2009 kl.20:22

Munchy: Takk til deg! Jeg fortsetter s lenge det er gy! Og akkurat n er det veldig gy!Rocnrollballerina: Tusen takk, s koselig. Hper du koset deg i solen. I dag har jeg vrt p loppis og funnet fine kakebokser og massevis av Norgesglass for oppbevaring av alle mine fr og eksotiske ingredienser. Brukte hele 100 kroner. Tipper du brukte mer. Smil.

Sally

22.mai.2009 kl.21:43

Mmmmm!! S digg dette sg ut! Snn vil jeg ogs lage :)Kan ikke du skrive mer om dette med raw-food-prinsippene? Har hrt litt om det men ikke mye...hadde vrt interessant lese :)

Annema

24.mai.2009 kl.23:39

Sally: Jeg lover komme med mer raw food etterhvert. Jeg er i en tidlig fase og deler med dere etterhvert som jeg lrer mer. Annema

Skriv en ny kommentar

ET LIV I BALANSE.

ET LIV I BALANSE.

45, Oslo

Velkommen til min mat- og livsstilsblogg. Her vil jeg fortsette dele med dere bruddstykker av min reise mot et bedre og mer balansert liv - p alle plan. Jeg er deltidsmamma til tre barn og lever og nder for god, mettende og balanserende mat. Helse er et stort interessefelt for meg, ved siden av fotografering. Jeg freelancer som fotograf og skribent.

Follow Sense Of Life

Kategorier

Arkiv

hits