17409: Frys ned banan

bananHer er et praktisk tips til deg som er glad i smoothie og lager det regelmessig: Etterhvert som du ser at bananene i fruktkurven begynner å bli modne (og du vet at de ikke blir spist) - ta av skallet, skjær bort brune flekker, del dem i to og legg i en pose i fryseren. Da har du alltid frosne bananer klar til å lage en kjølende smoothie med. I dag gikk fire bananer ned i fryseren min - og de er garantert borte før uken er over.


2 kommentarer

Amorine

17.apr.2009 kl.20:39

Smart! Har nok noen brune bananer på samvittigheten ja... De neste går i fryseren, for her går det jevnlig i smoothies :o)

Åsa

28.apr.2009 kl.21:20

Eller man kan stikke en pinne i dem, og spise dem som sunn og god "pinneis" når man får lyst på noe godis. Veldig søtt og godt. Og ikke minst sunt!

Skriv en ny kommentar

ET LIV I BALANSE.

ET LIV I BALANSE.

45, Oslo

Velkommen til min mat- og livsstilsblogg. Her vil jeg fortsette å dele med dere bruddstykker av min reise mot et bedre og mer balansert liv - på alle plan. Jeg er deltidsmamma til tre barn og lever og ånder for god, mettende og balanserende mat. Helse er et stort interessefelt for meg, ved siden av fotografering. Jeg freelancer som fotograf og skribent.

Follow Sense Of Life

Kategorier

Arkiv

hits