150409: Bamas snacksløsninger

Flere av dere har sikkert oppdaget Bamas nye og smarte snacksløsninger? Nå får du i mange butikker kjøpt crispy sukkererter, cherrytomater og porsjonspakninger med gulrøtter (4 småposer pakket sammen). Kjekke å ha med i matpakken til barna eller ut på tur. Perfekte mellommåltider! For travle familier er de også raske å dandere på en tallerken med dipp ved siden av når du skal lage middag for å døyve den største sulten hos de små.

På Bama sine nettsider finner du forøvrig massevis av tips og informasjon om de ulike fruktene og grønnsakene.
bama

2 kommentarer

Strikkelaura

15.apr.2009 kl.15:31

Bare synd det er kriminellt dyrt!! Tragisk at vi skal betale dyre domme for å kjøpe frukt/grønnsaker som det faktisk går ann å spise mtp. på smak.

Annema

15.apr.2009 kl.22:02

Enig. Jeg lukker øynene og betaler. Prøver å ta regelmessige turer innom innvandrerbutikker hvor jeg fyller opp kurven med frukt og grønt. Det er betydelig billigere og utvalget er storartet. Hilsen meg

Skriv en ny kommentar

ET LIV I BALANSE.

ET LIV I BALANSE.

45, Oslo

Velkommen til min mat- og livsstilsblogg. Her vil jeg fortsette å dele med dere bruddstykker av min reise mot et bedre og mer balansert liv - på alle plan. Jeg er deltidsmamma til tre barn og lever og ånder for god, mettende og balanserende mat. Helse er et stort interessefelt for meg, ved siden av fotografering. Jeg freelancer som fotograf og skribent.

Follow Sense Of Life

Kategorier

Arkiv

hits