010409: Grønn og crispy middag

salat salat1
I går var minstemann og jeg alene til middag. Det er ekstremt sjelden vi er så få rundt middagsbordet. Jeg benyttet anledningen til en skikkelig "grønn" salat. Yes! Jeg gravde ut det jeg kunne finne i kjøleskapet: Masse salatblader (romano), crispy spinatblader (resten av pakken blir suppe i dag) toppet med agurk, cherrytomater, rødløk, avocado og spirer. Kyllingbrystet krydret jeg med løkpulver, maldonsalt og masse basilikum. En liten smørklatt på toppen. Deretter stekte jeg kyllingbrystene en halvtime i ovnen. Lagde en dressing av kaldpresset jomfruolivenolje, vineddik, litt sitron, bittebittelitt stevia, pepper, basilikum og maldonsalt. Pinjekjerner på toppen. Og et stort glass vann med sitron ved siden av. Nam! Jeg ble veldig mett - men likevel med en lett og god følelse i kroppen. Hva med minstejenta da? Joda, hun fikk velge selv og storkoste seg med kylling, masse avocado, cherrytomater, babygulrøtter og cottage cheese. Faktisk forsynte hun seg mer enn hun normalt pleier. Også hun ble mett og ikke minst fornøyd!

2 kommentarer

Bente

01.apr.2009 kl.23:43

Da har jeg lest meg gjennom de siste dagenens blogg og er enda mere imponert over hva du kan informere oss om; det er jo fantastisk hva du får til!!! Jeg er stum av beundring og gleder meg til å diske opp med noen av oppskriftene dine;-) Skall passe på nå når "Katta" bor hjemme hos mamsn sin!!!!

Annema

02.apr.2009 kl.11:06

Så koselig da Bente. Vi sees snart på flyet. Klem

Skriv en ny kommentar

ET LIV I BALANSE.

ET LIV I BALANSE.

45, Oslo

Velkommen til min mat- og livsstilsblogg. Her vil jeg fortsette å dele med dere bruddstykker av min reise mot et bedre og mer balansert liv - på alle plan. Jeg er deltidsmamma til tre barn og lever og ånder for god, mettende og balanserende mat. Helse er et stort interessefelt for meg, ved siden av fotografering. Jeg freelancer som fotograf og skribent.

Follow Sense Of Life

Kategorier

Arkiv

hits