010409: Knasende godt

knekkeJeg har alltid vært glad i knekkebrød - og det er jeg enda. Knekkebrødjungelen har blitt enorm de siste årene, så det burde være mulig å finne noe for enhver smak. Jeg er opptatt av å kjøpe knekkebrød laget av 100% fullkorn (hvor hele kornet er tatt med) og mest mulig fiber. Det betyr at knekkebrødet inneholder mer fiber, vitaminer, mineraler og sunne fettsyrer. Min foreløpige og klare favoritt er knekkebrødene fra Ryvita. De består av 100% fullkorn (rug, havre, bokhvete osv) og har masse hele frø som gjør at smaken blir helt mmmmm (i min gane i allefall). Sinnsykt gode! Disse to med solsikkefrø (gul pakke) og gresskarfrø (grønn pakke) er mine favoritter. Har du en knekkebrødfavoritt, forresten? Har du prøvd å spise knekkebrød med masse cottage cheese og søte hakkede cherrytomater og et lite strø med nykvernet pepper på toppen?

Her er forøvrig en test av et utvalg knekkebrød. Ryvita scorer ikke høyest på fiber.

4 kommentarer

kris

02.apr.2009 kl.07:41

These look like what we call RyKrisp. I like them with a cheese spread made with cream cheese, cheddar, pecans and dates, especially at Thanksgiving and Christmas.

Annema

02.apr.2009 kl.11:07

Mmmm, sounds good! See you next week. I go to Paris this afternoon. Meanwhile, enjoy the spring. Am

kris

02.apr.2009 kl.18:10

Bon Voyage!

Helli

02.jun.2009 kl.22:14

Hei!Jeg drev lenge å lette etter mitt favorittknekkebrød... Men til slutt fant jeg ut at det fantes noe som var knasende bedre og "lettere" .... Nemlig : Korni - flatbrød. Du tar 2 plater.... legger smørepålegg på den ene skiven (f.eks prim, leverpostei, kaviar, smøreost osv.) og så legger du den andre skiven oppå. NAM!!! Det er digg! Og du kan spise maaaaaaaaaaaaange!!!!

Skriv en ny kommentar

ET LIV I BALANSE.

ET LIV I BALANSE.

45, Oslo

Velkommen til min mat- og livsstilsblogg. Her vil jeg fortsette å dele med dere bruddstykker av min reise mot et bedre og mer balansert liv - på alle plan. Jeg er deltidsmamma til tre barn og lever og ånder for god, mettende og balanserende mat. Helse er et stort interessefelt for meg, ved siden av fotografering. Jeg freelancer som fotograf og skribent.

Follow Sense Of Life

Kategorier

Arkiv

hits