300309: Blod i balanse

Jeg begynte denne bloggen med å fortelle min historie - og fortalte om mitt eget blod som definitivt er ute av balanse av ulike årsaker. Min overbevisning om at balansert blod (med riktig ph-verdi) er den rette veien for å oppnå helhetlig helse blir sterkere for hver dag som går. Og jeg merker en stor forskjell på min generelle tilstand med de grep jeg har gjort nå med endring av kosten, endring av treningsmetoder og tilførsel av basepulver. Det bør ikke være noe hokus-pokus i å forstå at blodet vårt forsures og forurenses daglig av bl.a. tungmetaller, miljøforurensning og feilernæring fra ferdigmat som inneholder kjemiske tilsetningsstoffer. Alt dette fører til at blod og vev forsures og setter kroppens funksjoner i ubalanse - og ubalanse fører videre til en rekke og gjerne diffuse helseblager. Jeg har lest mye om syre- og basekost opp gjennom årene, men har vel egentlig aldri satt meg nok inn i det til å virkelig forstå det. Jeg har også lett etter bøker som kan gi meg denne kunnskapen og endte opp med Dr. Robert Young og hans "ph-miraklet" som jeg nå leser. Det morsomme er at når jeg googlet "blodanalyse" havnet jeg hos et selskap som heter Blodanalyse.no. Det finnes med andre ord flere muligheter for å få gjort samme blodtest som meg - og få hjelp til å legge om kostholdet utfra ditt blods tilstand.

La meg bare understreke at jeg selv ikke lever etter prinsippene i ph-miraklet. Foreløpig er dette ikke mulig å gjennomføre her i heimen. Men jeg prøver å bli mer bevisst på å spise etter prinsippet om 80% basekost og 20% syrekost i tillegg til at tilførsel av basepulver etterhvert vil være med på å få kroppen i base (og dermed balanse). Det er en prosess å endre sitt kosthold og det er viktig å ta ett skritt av gangen. Jeg vil også etterstrebe et balansert kosthold - så langt det lar seg gjøre - i oppskriftene her på bloggen.

By the way, hos Blodanalyse.no kan du kjøpe Stevia.
bannerblod2
Foto: Fra Blodanalyse.no

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

ET LIV I BALANSE.

ET LIV I BALANSE.

45, Oslo

Velkommen til min mat- og livsstilsblogg. Her vil jeg fortsette å dele med dere bruddstykker av min reise mot et bedre og mer balansert liv - på alle plan. Jeg er deltidsmamma til tre barn og lever og ånder for god, mettende og balanserende mat. Helse er et stort interessefelt for meg, ved siden av fotografering. Jeg freelancer som fotograf og skribent.

Follow Sense Of Life

Kategorier

Arkiv

hits