270309: God "vårlig" helg?

attachDet har snødd masse det siste døgnet. Jeg som trodde våren var i full anmarsj. Snøen var i gang med å smelte i rekordfart og småfuglene kvitret i trærne. Jeg var på en måte mentalt ferdig med vinter og veldig klar for varmere dager, men nå får vi gjøre det beste ut av det og heller tenke muligheter. Kanskje ikke så dumt å benytte en siste sjanse til å pakke sekken og komme seg ut på ski og nyte nysnøen. Varm drikke, appelsiner og deilig matpakke? Hm, kanskje noe å tenke på.

Husk å stille klokka på søndag! Og sørg for masse god mat og drikke! Det er helg. Jeg kommer med flere helsetips mot slutten av helgen.

2 kommentarer

Motefreeak.blogg.no

27.mar.2009 kl.22:06

Utrolig fin blogg og fin header !: )Jeg har konkurranse på bloggen min, delta?motefreeak.blogg.no : )

28.mar.2009 kl.22:28

Kjempefin blogg ja :) Hvordan får du til å legge tekst ved siden av et bilde? Får bare til tekst over og under bildet jeg!

Skriv en ny kommentar

ET LIV I BALANSE.

ET LIV I BALANSE.

45, Oslo

Velkommen til min mat- og livsstilsblogg. Her vil jeg fortsette å dele med dere bruddstykker av min reise mot et bedre og mer balansert liv - på alle plan. Jeg er deltidsmamma til tre barn og lever og ånder for god, mettende og balanserende mat. Helse er et stort interessefelt for meg, ved siden av fotografering. Jeg freelancer som fotograf og skribent.

Follow Sense Of Life

Kategorier

Arkiv

hits