240309: Te-dilla!

Javisst, jeg har fått tedilla. Jeg er blitt helt avhengig av mine daglige kopper yogi-te. Suget etter kaffe latte er fortsatt fraværende, så nå sørger jeg i stedet for å alltid ha noen teposer liggende i veska mi. Min største favoritt akkurat nå er Licorice-teen fra Yogi. Jeg lar alltid teposen ligge nedi koppen lenge før jeg drikker, gjerne 5-10 minutter. Da får du ordentlig frem den deilige og naturlige søtsmaken fra kinesisk lakris. Den smaker ikke lakris slik du tenker lakris i godteridisken. Det smaker krydder. For i tillegg til naturlig lakris inneholder teen kanel, ingefær og andre tradisjonelle yogi-te-kydre. Lakris virker forøvrig balanserende på blodtrykket og derfor er teen fin for den som har lavt blodtrykk. Ren lakris-te er nok enda bedre til det formålet. Av andre gode yogi-teer vil jeg anbefale Yogi Tea Classic som smaker mye kanel - utrolig smaksrik, Detox for utrensning, men også Rooibos. Jeg har ikke smakt alle ennå, men kanskje noen av mine lesere har en favoritt å dele med oss andre? Du kan bestille flere av teene her, evt på helsekostbutikken eller i velassorterte matvarebutikker (bl.a. Ultra).
te

11 kommentarer

Amorine

24.mar.2009 kl.16:30

I forsøk på å prøve å kutte ut min kjære kaffe latte, gikk jeg også til innkjøp av denne teen. Den var slettes ikke værst, smakte ikke lakris, mer som... tja.... pepperkaker kanskje :) Fikk litt julefølelse av den faktisk. Den er absolutt god, men heller i "tillegg til", enn "i stedet for"..... ;)

Annema

24.mar.2009 kl.18:11

Smil. Kos deg med latten din du. Har du prøvd latte med soyamelk? Har ennå ikke fått prøvd det og lurer litt på om det er en god eller dårlig erstatning. Annema

Tine

24.mar.2009 kl.21:30

Latte med soya melk er kjempegodt!! Da kommer du ikke til å gå tilbake til kumelk. Blir det nydelige skummet også. Prøv med ltt økologisk vaniljesukker i,-nam nam. Ellers i hverdagen sverger jeg til Herbalife sin grønne te!

Annema

24.mar.2009 kl.21:39

Hmm. Jeg må nok prøve latte med soyamelk ved neste anledning. Takk for tips! Annema

Therese

24.mar.2009 kl.22:40

Gratulerer med ny og knallbra blogg Annema! Følger spent med her og :-)Jeg vil anbefale Yogi med Lime Mint. Den er kjempegod!

Annema

24.mar.2009 kl.23:18

Spennende. Den har jeg ikke smakt før. Må prøve.

kris

25.mar.2009 kl.21:56

My son gave me some of this exact tea for Christmas. He got it at Whole Foods in San Francisco. It's a small world !!!

Mrs J

28.mar.2009 kl.12:22

Yogi Tea Green Chai är min favorit! Har druckit det i över 6 år och är totalt beroende :-) Cinnamon spice är också bra.

Annema

28.mar.2009 kl.14:39

MrsJ: Hei. Jeg drikker også Green Chai. Den er veldig god! Jeg bytter mellom den, Lacorice, Classic og Detox. Nå drikker mine småjenter også yogite. Annem

Angelida

27.apr.2009 kl.22:01

Er totalt hekta på Yogi Choco te! Den er så god. Neste på lista er lakrisen:) Har du flere du vil anbefale?

Irene <3

31.mai.2011 kl.12:15

hei! Sitter å drikker womens fitness akkurat nå. den er nydelig krydret, og skal visst hjelpe kropp og sjel under trenings perioder. jeg bare drikker den fordi den er utrolig god men trener innimellom så kanskje den hjelper litt alikevel;)

det som er så bra med yogi te er at den faktisk smaker noe, synes så mye annen te man kjøper smaker så lite.. men nå har jeg ikke kjøpt sånn løsvekt og sånn før da.. bare vanlig poser. og posete skal jeg ikke kjøpe mer for det smaker jo ingen ting! bortsett fra yogi da.. ;D

Skriv en ny kommentar

ET LIV I BALANSE.

ET LIV I BALANSE.

45, Oslo

Velkommen til min mat- og livsstilsblogg. Her vil jeg fortsette å dele med dere bruddstykker av min reise mot et bedre og mer balansert liv - på alle plan. Jeg er deltidsmamma til tre barn og lever og ånder for god, mettende og balanserende mat. Helse er et stort interessefelt for meg, ved siden av fotografering. Jeg freelancer som fotograf og skribent.

Follow Sense Of Life

Kategorier

Arkiv

hits