230309: Clear Action mot acne og urolig hud

erinbeforeafter1wk
Jeg har jo lovt dere at denne bloggen ikke bare skal handle om mat, men også om velvære, kropps- og hudpleie. Det vil bli mer av det fremover. Da jeg så disse bildene fikk jeg lyst til å skrive om en produktserie for uren og urolig hud som heter Clear Action. Jeg har visst om produktserien lenge, siden jeg for fem år siden jobbet en kort periode med NuSkinprodukter. I dag er jeg kun lidenskapelig bruker av noen av produktene. Og nå som vi har fått tenåringer i huset har vi også fått bruk for Clear Action. Begge tenåringene har slitt med typisk ungdomshud med massevis av kviser - hovedsaklig i panna - og litt på kinnene. Etter at de begynte å bruke Clear Action-serien har kvisene gått kraftig tilbake og de har fått en nydelig glød i huden. I en periode var de tom for produktene - og da blomstret kvisene opp igjen. Nå er produktene på plass igjen - og huden er fin igjen. Jeg kan derfor bekrefte at bildene over ikke lyver. Clear Action-serien inneholder naturlige og aktive ingredienser som fjerner urenheter, balanserer og tilfører fuktighet til huden. Serien består av fire produkter; et renseskum som fjerner fettoppsamlinger og avfallsstoffer, en toner som holder huden jevn og matt, en behandlende dagkrem og nattkrem. Noen vil trenge en ekstra dagkrem når de bruker serien, men det har absolutt ikke vært nødvendig for oss. Det er viktig å følge anvisningene og bruke alle produkter både morgen og kveld i en "kurperiode". Du kan lese mer om og kjøpe produktserien her.

Jeg kommer til å skrive mer om mine favorittprodukter både fra NuSkin og andre leverandører etterhvert.

15 kommentarer

Elise

23.mar.2009 kl.17:33

Hei. Lurer på om du kjenner til Youthful Essence? Har vurder Nuskin, men prisen holder meg tilbake. Takk for kjempefin blogg, er innom deg hver dag.

Gro

24.mar.2009 kl.11:06

Tror du denne serien kan fungere for min voksne (34 år) hud? Jeg er plaget med urenheter på haken, men har ellers ganske tørr hud. Har tidligere erfart at produkter mot akne tørker alt for mye ut.

Annema

24.mar.2009 kl.11:43

Elise: Nei, det kjenner jeg ikke til. Nuskin-produktene kan i kvalitet sammenlignes med det du får kjøpt i hudpleiesalonger, og sånn sett er ikke prisen særlig høy. Du får effektive og næringsrike produkter uten skadelige fyllstoffer. Emballasjen er ikke like lekker som på hudpleiesalonger, men det går fint an å leve med. Det er heller ikke spesielt kosteffektivt eler miljøvennig med en masse emballasje. Flott at du liker bloggen!Gro: Ja, absolutt. Den skal ikke være veldig uttørrende som andre acneprodukter. Den virker derimot balanserende. Og skulle du bli litt tørr av nattkuren ville jeg brukt en god fuktighetskrem i tillegg. Eksempel Rejuvinating Moisturising Cream fra NuSkin eller hvis du veldig tørr hud Moisture Restore? Intense Moisturiser (tykkere i konsistensen og tilfører mer fuktighet). Det kan hende huden din vil balansere seg etter noen måneder med disse produktene og at du etterhvert kan gå over til andre produkter. Verdt å prøve. Send meg mail hvis du trenger mer hjelp. HIlsen meg

Gro

24.mar.2009 kl.12:08

Takk for svar, Annema. Lurer jammen på om jeg skal bestille produktene, var det noen kode eller noe vi skal bruke for å vise at det er du som har tipset?

Annema

24.mar.2009 kl.12:30

Gro. Det er bare å bruke linken i artikkelen og klikke deg inn på "Logg inn eller registrer" oppe til venstre. Så klikker du videre på "opprett konto". Legg så inn ditt brukernavn og passord som du tar vare på til senere. Da er du i gang. Håper virkelig du får glede av dette. Si fra hvordan det går! Lykke til. Hilsen annem

Karen

02.apr.2009 kl.11:19

Annema, kjenner du til om NuSkin har noen form for farget dagkrem/makeup-krem som er god og dekkende? Jeg har brukt Hauscha i flere år, men føler for variasjon og hvem vet, kanskje det finnes en annen dekkende krem der ute som heller ikke har fy-stoffer blant ingrediensene;)

Karen

14.apr.2009 kl.21:15

*dytte* - hjelper det å dytte litt her, tro;) ...?

Annema

14.apr.2009 kl.22:54

Karen: Sorry, har ikke sett spørsmålet ditt før du kom med purringen. Joda, NuSkin har farget makeupkrem. Jeg har brukt min i flere år og synes den fungerer veldig fint. Den inneholder ingen fy-stoffer og tilfører faktisk (i motsetning til mange andre merker) mye fuktighet. Hvis du klikker på linken under her og velger "shop" oppe i menyen til venstre, deretter velger du "NuSkin" og så "Kosmetikk" og til slutt "Teint" - så finner du både fine foundations (som jeg har brukt mye selv), fargede kremer og concealers (mer dekkende). Det er bare å spørre mer om det er noe annet du lurer på. Jeg skal svare så godt jeg kan - og raskere neste gang. Smil fra meghttp://www.nuskin.com/intercom/editorial.do?contentId=no.ns.shop.home&mktId=2170&gwpID=UNWsXtXVdUaVXaUbUSVaS6RWXlRS2BtZiR&nextPage=&did=NO1027909&dname=Annema+Sense+of+Style&site=http://annema.mynuskin.com

Gro

16.apr.2009 kl.14:55

Nå har jeg brukt Clear Action produktene i halvannen uke, og jeg merker stor bedring! Allerede etter et par dager merket jeg at huden roet seg, og ikke en eneste kvise har poppet frem siden da. Jeg har t.o.m. spist masse smågodt i påsken, noe som jeg har merket trigger kviser, så dette virker nesten for godt til å være sant. Tusen hjertelig takk for tipset, Annema :-)

Annema

16.apr.2009 kl.17:30

Så utrolig flott, Gro!!! Nå ble jeg glad! Jentene til min mann har hatt en enorm forbedring i huden sin, håper du får oppleve det samme hvis du er flink til å bruke produktene regelmessig (daglig). Lykke til videre! Annema

Karen

16.apr.2009 kl.22:04

Takk for svar, Annema! Jeg klikker meg inn med en gang, jeg. Dette blir spennende:)

Gro

23.jun.2009 kl.12:02

Jeg må bare avlegge en ny rapport, for disse produktene er jeg virkelig fornøyd med! Nå har jeg brukt de i 2 1/2 mnd, og den siste måneden har jeg vel ikke hatt en eneste kvise tror jeg. Synes også arrene blekner litt, og jeg føler at huden er i balanse. Så tusen takk for tipset, Annema! Jeg kommer definitivt til å fortsette å bruke produktene. Klem fra GroPS: Er det bare meg eller går det mye mer renseskum enn det går av de andre produktene? Jeg har mye igjen av alle kremene, men på renseskum er jeg nesten ferdig med tredje flasken. Har såvidt begynt på en ny flaske med tonic'en.

Anette

18.aug.2009 kl.18:30

Vurderer å kjøpe produktene. Alle andre produkter har alt for liten virkning! Men burde man kjøpe hele pakken, eller holder det med en dag/natt krem? Det står beskrevet at dagkremer vil motvirke kviseutbrudd og fjerne arr/acne. Har en del arr så håper de vil forsvinne.. Svar, svar! :-)

Hilde Christina

02.sep.2009 kl.21:42

Og hva er de aktive stoffene i disse produktene?

Maiken

27.jan.2010 kl.11:23

Vet det er lenge siden denne posten ble publisert, men jeg leste den første gang idag og bare må tilføye min erfaring for den er bare utrolig. Jeg har vært plaget med kviser siden ungdomstiden fram til voksen alder (er 34 år), og etter første graviditet under ammeperioden, utviklet problemet seg kraftig, jeg fikk vonde byller i ansiktet, spesielt på kinnene. Det var vondt og veldig tøft psykisk. Jeg begynte på Clear Action serien, og merket raskt forbedringer. Huden ble roligere og kvisene forsvant en etter en. Etter 1 måned var det allerede synlig forandringer, og etter 3 måneder var jeg helt kvisefri!! Jeg sluttet da med produktene og var fin i huden hele tiden. Så etter andre fødsel har jeg igjen merket urolig hud. Jeg begynte på serien atter en gang, og gjett hva -den virker like bra fremdeles!! ;o) he,he.. Jeg er iallefall STRÅLENDE fornøyd og glad over at jeg slipper å bruke sminke konstant, og at jeg er glad og fornøyd over huden min. DET er lenge siden jeg har vært... Håper de vil hjelpe flere der ute! :)

Skriv en ny kommentar

ET LIV I BALANSE.

ET LIV I BALANSE.

45, Oslo

Velkommen til min mat- og livsstilsblogg. Her vil jeg fortsette å dele med dere bruddstykker av min reise mot et bedre og mer balansert liv - på alle plan. Jeg er deltidsmamma til tre barn og lever og ånder for god, mettende og balanserende mat. Helse er et stort interessefelt for meg, ved siden av fotografering. Jeg freelancer som fotograf og skribent.

Follow Sense Of Life

Kategorier

Arkiv

hits