230309: Lørdagskos

matJeg hadde bestemt meg for å lage noe godt med utgangspunkt i chevre (geitost) og valnøtter lørdags kveld til oss to voksne, men fant ingen oppskrifter som fristet. Så da lagde jeg min egen variant. Og den smakte utrolig digg - min kjære sa mmm mmm en del ganger. Et kvalitetstegn, får jeg håpe (latter). Det tok ikke lang tid å lage retten heller. Her er oppskriften:

* Anrett godt med crispy salat på hver sin tallerken. Gjerne romanosalat som er veldig "crispy og god"
* Legg asparges med litt olivenolje på 150 grader i ovnen (husk å skjære av nederste del av aspargesstilken).
* Etter ca fem minutter legger du inn chevreskiver i ovnen. Pass på at ikke osten begynner å smelte/renne, den skal kun lunes. Ta ut osten først hvis nødvendig.
* Legg inn en neve valnøtter helt på slutten. Disse skal også bare lunes for å bevare alle de gode fettstoffene, ikke stekes.
* Lag en dressing til salatbladene av vineddik, extra virgin olivenolje, bittelitt stevia eller rørsukker og litt maldonsalt. Drypp over salaten og bland godt. Anrett asparges, chevrè og valnøtter på salaten. Vel bekomme.

Én kommentar

Malin

23.mar.2009 kl.18:54

Dette ser kjempegodt ut.

Skriv en ny kommentar

ET LIV I BALANSE.

ET LIV I BALANSE.

45, Oslo

Velkommen til min mat- og livsstilsblogg. Her vil jeg fortsette å dele med dere bruddstykker av min reise mot et bedre og mer balansert liv - på alle plan. Jeg er deltidsmamma til tre barn og lever og ånder for god, mettende og balanserende mat. Helse er et stort interessefelt for meg, ved siden av fotografering. Jeg freelancer som fotograf og skribent.

Follow Sense Of Life

Kategorier

Arkiv

hits