040309: Velkommen til min livsstilsblogg

Jeg elsker mat - og da helst sunn og balansert mat som gir meg god og positiv energi. Samtidig er jeg fryktelig svak for søtt og salt - og er ikke av de som kan ha sjokolade eller salt snacks liggende i skapet særlig lenge. Jeg elsker å trene og føle meg sterk. Samtidig har jeg en tendens til å trene for hardt og slite meg ut - helt til jeg ikke orker å trene mere. Jeg elsker ro, meditasjon og stillhet. Samtidig omgir jeg meg med stress, TV-slaveri og sliter med å kunne si nei. Jeg vil så utrolig mye.

Ett av mine mål her i livet er å få disse tre faktorene i balanse. På et nivå som passer meg og min familie. Det er ikke så lett - og det krever sin kvinne. Men mat, trening og hvile er ekstremt viktig for livskvaliteten her og nå - og for det livet vi skal leve i årene fremover. Jeg er ingen helsefreak - men har lyst til å føle meg sunn og sterk også etter at jeg har fylt 50 (og 60 og 70). Har ikke du? Jeg kommer til å dele smått og stort med dere på dette området fremover - og håper at dere også kan finne litt inspirasjon til å gjøre små endringer i eget liv fremover.
mhhhealthygirl
Foto: Googlet Blogglisten

4 kommentarer

Annema

04.mar.2009 kl.14:04

En liten test.

Heidi

05.mar.2009 kl.13:26

Gratulerer med ny blogg! Har virkelig sett frem til denne! Klem fra Heidi

Annema

05.mar.2009 kl.14:42

TAkk Heidi. Så koselig!

Anne

07.mar.2009 kl.11:25

Kanskje jeg må prøve å følge med litt her, hadde gjort seg med en kursendring for meg, er så stressa, løper rundt med brødskiva i hånda og ikke minst spiser alt for sjelden og uhyre usunt, huff og huff..

Skriv en ny kommentar

ET LIV I BALANSE.

ET LIV I BALANSE.

45, Oslo

Velkommen til min mat- og livsstilsblogg. Her vil jeg fortsette å dele med dere bruddstykker av min reise mot et bedre og mer balansert liv - på alle plan. Jeg er deltidsmamma til tre barn og lever og ånder for god, mettende og balanserende mat. Helse er et stort interessefelt for meg, ved siden av fotografering. Jeg freelancer som fotograf og skribent.

Follow Sense Of Life

Kategorier

Arkiv

hits