Velkommen til min blogg!

Dette er den første posten på min nye blogg ;)

2 kommentarer

Bjørn-Arild Eriksen-Woll

08.des.2009 kl.19:54

Hei!

Fant den flotte bloggen din og lurer på om det er greit at jeg legger den inn i min bloggroll slik at andre også kan finne den?

Mvh. Bjørn-Arild

Anniken

07.sep.2010 kl.17:41

Hei! Jeg kom tilfeldigvis over din blogg da jeg søkte nettet etter tips til hvordan man kan spise avocado som måltid. Gjett om jeg er glad for at jeg fant denne fantastiske bloggen som tydeligvis er fullspekket av spennende oppskrifter, akkurat hva jeg trenger! Som deg er jeg en travel småbarns mor som både studerer og arbeider, og det å opprettholde et sunt kosthold kan være utfordrende til tider...! Vil bare takke deg for at du deler de gode oppskriftene dine med resten av verden, i morgen skal jeg starte dagen med en avocado-smoothie:)

Skriv en ny kommentar

ET LIV I BALANSE.

ET LIV I BALANSE.

45, Oslo

Velkommen til min mat- og livsstilsblogg. Her vil jeg fortsette å dele med dere bruddstykker av min reise mot et bedre og mer balansert liv - på alle plan. Jeg er deltidsmamma til tre barn og lever og ånder for god, mettende og balanserende mat. Helse er et stort interessefelt for meg, ved siden av fotografering. Jeg freelancer som fotograf og skribent.

Follow Sense Of Life

Kategorier

Arkiv

hits